• 35 111 267
  • info@multicarservice.dk
  • Booking 9:00 - 17:30
  • Hobrovej 365, 8920 Randers NV
Aircondition service billede

Aircondition service FRA KUN 399,- | Randers

Hos Multi Car Service ved vi meget om aircondition, og kan hjælpe dig godt på vej såfremt behovet opstår. Aircondition service er ikke en del af det normale serviceeftersyn, men det er en god idé at få det udført. Det er meget normalt at anlægget taber ca 10% af kølemidlet årligt. Det resulterer i nedsat køleevne med tiden. Det kan desuden skade kompressor og pakninger, at køre med for lidt olie og kølemiddel, hvilket kan koste mange penge i reparationer. Forebyg skaden og få udført professionel aircondition service af dit aircondition anlæg hos os i Randers. Vi udfører Aircondition service på alle typer klimaanlæg. Vi besidder den nyeste teknologi, hvilket betyder at vi kan servicere både R134a og 1234yf anlæg.

Basis eftersyn Kun 399,- inkl. moms

Stort eftersyn Kun 699,- inkl. moms

Til et Basis eftersyn tilkobler vi klima-stationen, som kontrollerer for lækage, udfører vakuumtest samt udskifter kølemiddel og kompressor olie i systemet. Estimeret tidsforbrug cirka 45 minutter.

Til et Stort eftersyn, afmonterer vi også kabinefilter samt desinficerer fordamper og blæserkanaler. Det kan være uhygiejnisk da mikroorganismer samler sig i systemet. I forbindelse med dette eftersyn, kan vi tilbyde en rigtig god pris for udskiftning af kabinefilteret, såfremt det trænger til at blive udskiftet. Estimeret tidsforbrug cirka 60 minutter.

Dertil kommer efterfyldning af kølemiddel R134a, som koster 1,25 per gram. Du betaler kun for den mængde, som kommer ekstra i anlægget. Hvis din bil kører med kølemiddel typen 1234yf, koster den 2,25 per gram. Denne udgør pt kun 2% af bilmarkedet.

Det er muligt at indgå aftale om fast pris på efterfyldning af kølemiddel.

Priserne på eftersyn er betinget af at, A/C tilslutningerne er synligt placeret. Der er få bilmodeller som skal på liften eller have for-kofangeren afmonteret ved A/C eftersyn. Du vil blive informeret inden arbejdets påbegyndelse, og vi vil finde en løsning.

Trænger din bil til en Aircondition service?

Så kan du med god samvittighed lade os varetage opgaven. Du får udført et godt stykke arbejde – til meget lave priser.

Vi har hjulpet mange med aircondition service i området omkring Randers, Århus og Hobro. Alle er velkomne.

Husk at vores autoværksted også kan hjælpe dig med serviceeftersyn af bil, dækskift af dæk og fælge og generel bilservice i Randers.

Du kan bestille tid online her >

© 2019 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV