• 35 11 12 67
  • info@multicarservice.dk
  • Åbent for booking 9:00 - 17:30
  • Hobrovej 365, 8920 Randers NV
Aircondition service billede

Aircondition service FRA KUN 399,- | Randers

Hos Multi Car Service ved vi meget om aircondition, og kan hjælpe dig godt på vej såfremt behovet opstår. Aircondition service er ikke en del af det normale serviceeftersyn, men det er en god idé at få det udført. Det er meget normalt at anlægget taber ca 10% af kølemidlet årligt. Det resulterer i nedsat køleevne med tiden. Det kan desuden skade kompressor og pakninger, at køre med for lidt olie og kølemiddel, hvilket kan koste mange penge i reparationer. Forebyg skaden og få udført professionel aircondition service af dit aircondition anlæg hos os i Randers. Vi udfører Aircondition service på alle typer klimaanlæg. Vi besidder den nyeste teknologi, hvilket betyder at vi kan servicere både R134a og 1234yf anlæg.

Omfattende eftersyn til en god pris

Vi har konkurrencedygtige priser på aircondition service. Et almindeligt serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg indebærer aftapning, vakuumtest, påfyldning af nyt kølemiddel, kompressorolie og UV væske. Samtidig anbefaler vi, at man får renset fordamperen og blæsersystemet, da mikroorganismerne kan være uhygiejnisk inde i bilen. I forbindelse med eftersynet, kan man endvidere opnå 25% rabat på udskiftning af kabinefilter, såfremt dette ønskes.

Basis eftersyn Kun 399,- inkl. moms

Stort eftersyn Kun 699,- inkl. moms

Dertil kommer efterfyldning af kølemiddel R134a, som koster 1,50 kr. per gram. Du betaler kun for den mængde, som kommer ekstra i anlægget. Vi kan dog indgå en aftale om “maks pris” såfremt dit anlæg fx er helt tomt. Der er nogle få nyere bilmodeller som kører med kølemidlet 1234yf, som koster 2,50 kr. per gram. Den udgør dog maks 2% af bilparken.

Priserne på eftersyn er betinget af at, A/C tilslutningerne er synligt placeret. Der er få bilmodeller som skal på liften eller have for-kofangeren afmonteret ved A/C eftersyn. Du vil blive informeret inden arbejdets påbegyndelse.

Trænger din bil til en Aircondition service?

Så kan du med god samvittighed lade os varetage opgaven. Du får udført et godt stykke arbejde – til meget lave priser.

Vi har hjulpet mange med aircondition service i området omkring Randers, men alle er velkomne.

Husk at vores autoværksted også kan hjælpe dig med serviceeftersyn af bil, dækskift af dæk og fælge og generel bilservice i Randers.

Du kan bestille tid online her >

Kontakt os på telefon 35 11 12 67 eller mail info@multicarservice.dk

© 2019 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV