• 35 11 12 67
  • info@multicarservice.dk
  • Åbent for booking 9:00 - 17:30
  • Hobrovej 365, 8920 Randers NV
Olieskift i Randers

Er det tid til olieskift på bilen?

Vi sætter pris på kvalitet. Derfor bruger vi olie fra Liqui Moly. Det er den førende producent, hvad olie og additiver angår. Vi ønsker det bedste resultat ved olieskift på bilen, da det er vores passion. Ved valg af kvalitets olie, den rette viskositet og korrekt vedligeholdelses plan, forlænger du motorens levetid væsentligt. Motoren vil få den korrekte smøring under alle temperaturer. Vi garanterer at din motor holdes i topform. Er du i tvivl om, hvilken motorolie din bil skal bruge? Du er velkommen til at kontakte os. Her er billige pris eksempler fra vores værksted:

– Op til 4 Liter 10W-40 (olie, oliefilter, arbejdsløn og miljøafgift) Kun 649,-

– Op til 4 Liter 5W-40 (olie, oliefilter, arbejdsløn og miljøafgift) Kun 749,-

– Op til 4 Liter 5W-30 (olie, oliefilter, arbejdsløn og miljøafgift) Kun 749,-

Ekstra olie: Kun 100,- pr. liter

Vi nulstiller din olieskift indikator i instrumentet, uden yderligere beregning. Såfremt OBD udstyr kræves for at nulstille indikatoren, koster det 250,-

Som Liqui Moly Proline-Center anbefaler vi at man får lavet en motorskyl hver anden gang, bilen skal til service. Motorens koks dannelser og urenheder bør skylles væk for at opnå en bedre motorgang og forbrænding. Det forlænger motorens levetid betragteligt og bedre brændstoføkonomi opnås. Det er desværre undervurderet at man bør vedligeholde bilens og motorens dyre komponenter. Man kan spare mange penge på den lange bane og vi understreger derfor vigtigheden i at vedligeholde bl.a. motoren.

Vi bruger et specielt rensemiddel fra Liqui Moly, som er skånsom mod motorens mekaniske komponenter. Behandlingen tager cirka 15 minutter oveni den normale olieskift service. Vi garanterer at dit partikelfilter eller katalysator ikke tager skade! Hvorfor bruge ny olie på en beskidt motor?

Motorskyl for Kun 299,- 

Læs mere om “rens din motor” her.

Du kan bestille tid online her >

© 2019 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV