MultiCar firma logo

Dækservice

dækmand skifter hjul på bil

Tilbud på Dækskift | Dækservice Randers

Hos Multi Car Service er vi eksperter i dæk og står til rådighed for at yde dig en god dækservice. Vi har mange års erfaring indenfor branchen. Siden 2006 har vi assisteret med dækservice i Randers. Har du kørt en søm op i dækket og har brug for lapning af dækket omgående? Er der kommet ubalance i dine dæk og trænger til afbalancering? Er dækkene nedslidte og står til en udskiftning? Uanset behovet, står vi til rådighed for at hjælpe dig videre. Vi hjælper også gerne med montering af dæk, som du selv medbringer. Her kan vi dog ikke give garanti på produktet og eventuelle reklamationer skal derfor altid ske hos tredje part. Vi hjælper altid med et dækskifte.

Vi tilbyder Prisgaranti på Dæk & Fælge!

Er det tiden til nye vinterdæk? Her finder du professionel dækservice værksted med det rette udstyr og de rette priser. Du kan kontakte os for et samlet tilbud på hele pakken (dæk og montering). Spar op til 70% i forhold til vejledende priser! Det kan sjældent svare sig, at bestille dæk fra fx Tyskland medmindre man vil have ikke-anerkendte dæk monteret på bilen. Man bør huske på, at dæk er en stor sikkerhedsfaktor, da det er den eneste kontakt til vejen. Gå ikke på kompromis med kvaliteten og vælg derfor som minimum “middel kvalitets dæk” hvor du måske kun betaler 100 kroner ekstra per dæk. Til gengæld får du dæk som er mere sikker og holdbar. Dvs du får reelt mere for pengene. Som dækservice værksted forhandler vi med Continental, Michelin, Goodyear, Hankook, Nokian, Barum og mange andre mærker. Derudover tilbyder vi super skarpe priser på Alufælge og TPMS ventiler.

Så hvad enten du skal bruge løse dæk, fælge eller komplette hjul, så er du det rette sted. Vores dækservice i Randers NV, hjælper dig sikkert og billigt videre. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Tilbud på dækskift og afbalancering af hjul

Vi tilbyder nu Afbalancering og Påsætning af dine stålfælge fra Kun 449,- og Alufælge fra Kun 499,-

eller Udskiftning af dine dæk fra Kun 649,- (nye ventiler er inkluderet i prisen).

Opret en forespørgsel på dæk og montering i formularen nedenunder, og få et uforpligtende tilbud.

hjulmøtrikker bliver sat på hjulene

Vigtig info om dækhotel

Vi tilbyder i øjeblikket dækopbevaring for 280 glade kunder. Vi oplever dog af og til, at nogle efterlader sine dæk / gamle hjul uden at indgå en aftale om dækhotel på kontoret, men i stedet oplyser på værkstedet at ‘de ikke har plads i bilen og derfor vil afhente dem senere’ hvilket ikke sker. Vi vil gerne hjælpe og være fleksible, men det kan smutte i travlheden. Det er derfor vigtigt at informere om, at dækhotel servicen skal indgås og forudbetales på kontoret – og I får et ‘opbevaringsbevis’ hver gang. Dette er for at begge parter føler sig trygge ved dækhotel servicen. Vi er naturligvis forsikret og har verisure alarm på vores lokaler. Hjulene er i sikre hænder.

Dækhotel & Hjulskift koster 450,- pr sæson, hvor man samtidig kan få rabataftaler på serviceeftersyn & reparationer. Ønsker du ikke at benytte opbevarings tilbuddet, men blot vil have et hjulskift i Randers? Så koster det 250,- for alle 4 hjul. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at betjene dig.

Hvilke dæk bør jeg vælge og hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvilket dækmærke bør du vælge til din bil? Hvis man ikke vil gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed, vil vi anbefale Michelin. Især med vinterdæk serien Alpin5 er du sikker og komfortabelt kørende. Et punkt mere der overrasker, er holdbarheden af Michelin Alpin serien, da vinterdæk normalt er ‘blødt gummi materiale’ har Michelin formået at producere et ‘allround godt dæk’. Det samme kan siges om Michelin cross climate dækket, som er deres svar på helårsdæk. Det er helårsdæk, som roligt kan benyttes hele året, om der er sne eller sommerdag. Vil du læse mere om dækanmeldelser, kan du med fordel kigge i FDMs hjemmeside.

Behøver det ikke at være det bedste dæk? Hvis man vil spare 100 – 500 kr per dæk, kan man sagtens ‘nøjes’ med Hankook, Nokian, Barum osv. Dem har vi også rigtig gode erfaringer med. Vi vil dog på det kraftigste fraråde de helt billige dækmærker som ‘Atlas’ ‘Nankang’ ‘Ling Long’ osv… Ja listen er lang over de sørgelige rester. Vi kan dog hjælpe med at skaffe alle dækmærker, såfremt det ønskes.

Dæk er som tidligere nævnt en vigtig sikkerhedsfaktor. Hvad skal man så være særlig opmærksom på ved dæk og fælge? Det er vigtigt at dine dæk ikke er beskadigede og er oppumpede til det korrekte dæktryk med fabrikantens anvisninger. Det er nemlig forskelligt fra bil til bil, hvad dæktrykket skal være. Samtidig skal det nævnes, at det ikke er nødvendigt at justere dit dæktryk af hensyn til temperaturskift. Vi har ikke så voldsomme temperatur svingninger i Danmark, til at det kan svare sig. Hold dog godt øje med dine dæk løbende, lige så vel som du holder øje med olie/væske standen på motoren. F.eks. er det en god idé at få hjulene sporet og afbalanceret en gang om året, samt er opmærksom på slidbanen som skal være jævnt slidt, og med minimum 1,6 mm mønster i følge loven.

Hos MultiCar sælger- og monterer vi årligt mindst 2000 dæk og har derfor den nødvendige erfaring til at varetage din opgave. Din lokale dækmand i Randers.