• 35 11 12 67
  • info@multicarservice.dk
  • Åbent for booking 9:00 - 17:30
  • Hobrovej 365, 8920 Randers NV

Tilbud på Hjulskift KUN 200,- | Randers

Dæk online priser – Få et uforpligtende tilbud på dæk & montering her!

Vores værksted på Hobrovej 365 i Randers NV byder på et stort udvalg af dæk og fælge, som kan ses på vores webshop. Vi er eksperter i dæk og står til rådighed for at yde dig en god service. Vi har over 10 års erfaring indenfor branchen. Hvad enten du skal have en lapning, afbalancering eller udskiftet dine dæk, så er du i trygge hænder hos Multi Car Service – endda med prismatch i Danmark. Det kan sjældent svare sig at købe dæk fra udlandet, selvom moms forskellen gør at priserne er lavere. Eventuelle reklamationer, forkert tilsendt dæk og dårlig kommunikation er typiske udfordringer vi ser. Det er en besværlig og langsom proces.

Besøg vores webshop!

Er det tiden til nye sommerdæk? Du kan enten bestille dæk & fælge på vores webshop til levering, eller kontakte os for et samlet tilbud på hele pakken. Spar op til 80% i forhold til vejledende priser! Vi forhandler med Continental, Michelin, Goodyear, Hankook, Nokian, Barum og mange andre mærker. Derudover tilbyder vi super skarpe priser på Alufælge og TPMS ventiler.

Vi kan tilbyde afbalancering af dine hjul fra Kun 400,- inkl. moms og dæk udskiftning fra Kun 550,- inkl. moms. Det er billigt og professionel dækservice. Velkommen hos Multi Car Service.

Læs mere om vores prismatch her.

Book en tid på værkstedet her.

© 2019 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV