Serviceeftersyn

Har bilen brug for et serviceeftersyn?

Priser fra Kun 795,-

Hos Multi Car Service kan vi tilbyde serviceeftersyn og reparation af din bil efter fabrikantens forskrifter – til stærke priser. Vi varetager alle opgaverne i forbindelse med serviceeftersyn, hvor du kan vide dig sikker på, at bilen er i de bedst mulige hænder. Vi bruger kvalitets olie fra ELF eller Castrol samt reservedele i OE kvalitet med op til 36 måneders garanti.

En korrekt serviceplan er vigtig for at fabriksgarantien ikke bortfalder

Du får udleveret serviceplan og stempel i servicehæftet ved alle serviceeftersyn hos os. Kører bilen med digital servicebog, bliver den ligeledes ajourført. Vi er autoriseret til at foretage eftersyn på alle biler. Du beholder også en eventuel fabriks garanti på bilen.

Det typiske serviceeftersyn består af

  • Visuel inspektion af dæk, undervogn, bremser og styretøj
  • Olieskift service inkl. filter
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Udlevering af serviceplan og stempel i bogen

Din bil er i sikre hænder hos os

Gennem mange år har vi udført kvalitetsfyldte serviceeftersyn til folk i og omkring Randers. Som resultat af vores mange år som professionelt autoværksted, har vi samlet en stor mængde erfaring. Denne erfaring har vi taget med i betragtning til udformningen og udførelsen af vores serviceeftersyn. Du kan derfor roligt lade os håndtere dit næste serviceeftersyn.

Forlæng levetiden på bilen med et autoriseret bil eftersyn

Det er vigtigt, for at holde bilen på vejen i mange år, at man passer godt på sit køretøj. Vi anbefaler, som erfarne mekanikere, at overholde serviceplanen på bilen. På den måde sikrer du som bilejer, at køretøjet hele tiden er i god stand, og derved forlænges levetiden. Vores team af dygtige fagfolk har de rette kompetencer, så serviceeftersynet bliver udført lige efter bogen.

Kontakt vores mekaniker og hør mere om serviceeftersyn

Uanset om du kører i en Volkswagen, en Ford eller en helt tredje bil, kan vi udføre serviceeftersyn og reparationer af bilen på vores autoværksted i Randers. Vi er i dialog med dig fra start til slut, så du hele tiden er opdateret omkring forløbet. På denne måde undgår du ubehagelige overraskelser. Vi lever af glade kunder gennem vores ærlighed. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 11 12 67 eller på mail info@multicarservice.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid. Vi har efterhånden udført mange eftersyn i Randers og omegn. Vores team består af fagfolk med de nødvendige kompetencer. Skulle du imod al forventning, ikke være tilfreds med servicen hos os. Kontakt os venligst.

Få et uforpligtende tilbud herunder: