MultiCar firma logo

Serviceeftersyn

automekaniker med obd tester i hånden

Har bilen brug for et serviceeftersyn?

Skal du have lavet service på bilen? Hos Multi Car Service tilbyder vi serviceeftersyn og reparation af din bil efter fabrikantens forskrifter – til stærke priser. Vi varetager alle opgaverne i forbindelse med serviceeftersyn, hvor du kan vide dig sikker på, at bilen er i de bedst mulige hænder. Vi bruger kvalitets olie fra ELF eller Castrol samt reservedele i OE kvalitet med op til 36 måneders garanti.

En korrekt serviceplan er vigtig for at fabriksgarantien ikke bortfalder

Du får udleveret serviceplan og stempel i servicehæftet ved alle serviceeftersyn hos os. Kører bilen med digital servicebog, bliver den ligeledes ajourført. Vi er autoriseret til at foretage eftersyn på alle biler. Du beholder også en eventuel fabriks garanti på bilen.

Det typiske serviceeftersyn består af

  • Visuel inspektion af dæk, undervogn, bremser og styretøj
  • Olieskift service inkl. filter
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Udlevering af serviceplan og stempel i bogen

Din bil er i sikre hænder hos os

Gennem mange år har vi udført kvalitetsfyldte serviceeftersyn til folk i og omkring Randers. Som resultat af vores mange år som professionelt autoværksted, har vi samlet en stor mængde erfaring. Denne erfaring har vi taget med i betragtning til udformningen og udførelsen af vores serviceeftersyn. Konklussion er, at hvis du skal have lavet serviceeftersyn på bilen i Randers, så er det værd at indhente et tilbud fra os.

Forlæng levetiden på bilen med et autoriseret bil eftersyn

Det er vigtigt, for at holde bilen på vejen i mange år, at man passer godt på sit køretøj. Vi anbefaler, som erfarne mekanikere, at overholde serviceplanen på bilen. På den måde sikrer du som bilejer, at køretøjet hele tiden er i god stand, og derved forlænges levetiden. Vores team af dygtige fagfolk har de rette kompetencer, så serviceeftersynet bliver udført lige efter bogen.

Kontakt vores mekaniker og hør mere om serviceeftersyn

Uanset om du kører i en Volkswagen, en Ford eller en helt tredje bil, kan vi udføre serviceeftersyn og reparationer af bilen på vores autoværksted i Randers. Vi er i dialog med dig fra start til slut, så du hele tiden er opdateret omkring forløbet. På denne måde undgår du ubehagelige overraskelser. Vi lever af glade kunder gennem vores ærlighed. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 11 12 67 eller på mail info@multicarservice.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid. Vi har efterhånden udført mange eftersyn i Randers og omegn. Vores team består af fagfolk med de nødvendige kompetencer. Skulle du imod al forventning, ikke være tilfreds med servicen hos os. Kontakt os venligst.

Få et uforpligtende tilbud herunder:

mekaniker skruer i bil

Er du i tvivl om, hvornår bilen skal til service?

Det kan være svært at gennemskue, hvornår bilen skal til service for at blive vedligeholdt. Vi hos MultiCar, står altid til rådighed for at oplyse dig hvornår det er ved at være tid til værkstedsbesøg. Du bedes have registrerings nummer og kilometer stand klar – og kontakte os via ovenstående formular.

Det er forskelligt fra bilmodel til bilmodel, da de kører med forskellige vedligeholdelses programmer og intervaller. De fleste bilmodeller kører med en interval mellem 12 – 24 måneder mellem hvert service. Volkswagen og Peugeot kører f.eks. vidt forskellige programmer. Afhængig af kilometer stand, er det desuden forskelligt hvad der udføres. Mange nyere biler får en indikation på instrumentet, at det er ved at være tid. For eksempel tæller de ned i kilometer og viser en svensk nøgle ved siden af. Andre biler skal man selv holde øje i hht. serviceplanen. Man kan kigge i bilens instruktions- og servicebog eller kontakte sin nærmeste forhandler. Derudover kan vi også hjælpe med at give dig informationen. Såfremt du ønsker det, giver vi et godt tilbud på din kommende serviceeftersyn. Der er penge at spare ved at køre bilen til Multi Car Service.