MultiCar firma logo

Om os

indehaveren af værkstedet

Om Multicar

Ertugrul Gultekin (på billedet) er indehaveren af Multi Car Service. Han er uddannet automekaniker hos Volkswagen, og har samtidig sin egen køreskole. Han har to dygtige mekanikere til at hjælpe på værkstedet. 

Med solid erfaring siden 2011 vil du hos MultiCar opleve en ærlig og god betjening. Speciale er indenfor; dækservice, vedligeholdelse, eftersyn og aircondition. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, samt giver autoriseret stempel i servicebogen uanset om det er traditionelt eller digitalt en af slagsen.

Du beholder en eventuel fabriksgaranti ved besøg hos os. Vi er medlem af Dansk Bilbranche Råd og FTZ no-sign kæden. Du er sikret kvalitet og orden. Timeprisen er kun 695 kr. inkl moms og miljøafgift. Vi har værktøjet og den rette indstilling, som vil bringe dig sikkert videre på vejene.

Din tilfredshed er vores succes

Branchen er desværre præget af usikkerhed og tvister. Der er løbende frivillig kvalitetskontrol på vores værksted, samt vi er medlem af DBR. Skal bilen være hos os i en længere periode, får du ligeledes en reel service. Vi påbegynder fx ikke ekstra arbejde, uden din accept. Ønsker du et fastpris tilbud, er det dog en forudsætning at vi foretager en inspektion først. Dette koster 295 kr og vil blive refunderet, såfremt vi skal udbedre fejlen. Vi skal i fællesskab eliminere “ubehagelige overraskelser”. Tilfredse kunder og glade medarbejdere er yderst vigtig for os.

Vi kan i nogle tilfælde tilbyde gratis lånebil og rengøring af din bil. Derudover er der mulighed for hente/bringe service i en radius af 20 kilometer. I dette tilfælde er det en forudsætning at bilen er kasko forsikret. Vi afhenter bilen på din adresse og leverer den igen, når den er klar. Du sparer både tid og besvær.

Vi udlejer gode personbiler og varevogne til lave priser. Priserne starter fra kun 249 kr per dag. Kontakt os og hør mulighederne.

Din mening tæller! Vi er åbne for både ros og kritik; gerne på mail info@multicarservice.dk

Indehaver: Ertugrul Gultekin

Værksted: Martin Sørensen

Værksted: Akin Ari

autoværkstedet multi car service i randers
mekaniker skruer i bil

Udtalelser udover Trustpilot