• 35 11 12 67
  • info@multicarservice.dk
  • Åbent for booking 9:00 - 17:30
  • Hobrovej 365, 8920 Randers NV

Profil

Vi er et frit autoværksted, som er specialiseret indenfor; dækservice, motor-vedligeholdelse, aircondition og klargøring. Med vores erfaring, servicerer og reparerer vi alle bilmærker. Du beholder desuden en eventuel fabriks garanti ved besøg hos os. Med hensyn til indkøb af reservedele, er vi helt uafhængige af mekanikerkæderne, hvilket kommer os til gode. Vi har muligheden for at købe ind, hvor vi kan få mest kvalitet for pengene. Timeprisen er kun 495 kr. inkl moms og miljøafgift. Vi har værktøjet og den rette indstilling som bidrager til det gode serviceniveau.

Branchen er desværre præget af usikkerhed og tvister. Vi har valgt, at der skal være løbende kvalitetskontrol på værkstedet. Skal bilen være hos os i en længere periode, får du ligeledes en reel service. Vi påbegynder fx ikke ekstra arbejde, uden din accept. Ønsker du et fastpris tilbud, er det dog en forudsætning at vi foretager en inspektion først. Dette koster 200 kr og vil blive refunderet, såfremt vi skal udbedre fejlen. Vi skal i fællesskab eliminere “ubehagelige overraskelser”. Tilfredse kunder og glade medarbejdere er yderst vigtig for os, hvilket er nøgleordet for vores succes.

Vi tilbyder dæk med prisgaranti og dækservice med over 10 års erfaring. Der er mulighed for dækhotel, som koster 250 kr pr sæson. Eftersom vi har mange dæk, som ikke bliver afhentet eller monteret løbende, fratager vi os ansvaret for dæk som har været opbevaret i 3 sæsoner eller mere, uden aftale.

Vi kan tilbyde lånebil og rengøring af din bil. Derudover er der mulighed for hente/bringe service i en radius af 20 kilometer. I dette tilfælde er det en forudsætning at bilen er kasko forsikret, samt at kunden giver tilladelse til, at værkstedet må føre bilen. Vi afhenter bilen på din adresse og leverer den igen, når den er klar. Du sparer både tid og besvær.

I samarbejde med Oscar Biludlejning udlejer vi gode biler og varevogne til lave priser. Priserne starter fra kun 249 kr per dag. Kontakt os og hør mulighederne.

Indehaveren Ertugrul Gultekin har meget erfaring med på bagagen, og er fuldt ud indstillet på at give dig en ærlig og kompetent service.

Vi er åbne for både ros og kritik; gerne på mail info@multicarservice.dk

Indehaver: Ertugrul Gultekin

Værksted: Martin Sørensen

Klargøring: Dan Poulsen

© 2019 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV