Om os

Om Multicar

MultiCar er et frit autoværksted med de rette priser og en ærlig betjening. Vi er specialiseret indenfor; dækservice, motor-vedligeholdelse, aircondition og klargøring. Med vores erfaring, servicerer og reparerer vi alle bilmærker. Du beholder desuden en eventuel fabriks garanti ved besøg hos os. Med hensyn til indkøb af reservedele, er vi uafhængige af mekanikerkæderne, hvilket kommer dig til gode. Vi er også autoriserede til at udfylde digital servicebog. Timeprisen er kun 495 kr. inkl moms og miljøafgift. Vi har værktøjet og den rette indstilling som bidrager til det gode serviceniveau. På billedet har vi indehaveren Ertugrul Gultekin, som står klar til at betjene dig.

Din tilfredshed er vores succes

Branchen er desværre præget af usikkerhed og tvister. Vi har valgt, at der skal være løbende kvalitetskontrol på værkstedet. Skal bilen være hos os i en længere periode, får du ligeledes en reel service. Vi påbegynder fx ikke ekstra arbejde, uden din accept. Ønsker du et fastpris tilbud, er det dog en forudsætning at vi foretager en inspektion først. Dette koster 200 kr og vil blive refunderet, såfremt vi skal udbedre fejlen. Vi skal i fællesskab eliminere “ubehagelige overraskelser”. Tilfredse kunder og glade medarbejdere er yderst vigtig for os.

Vi kan i nogle tilfælde tilbyde gratis lånebil og rengøring af din bil. Derudover er der mulighed for hente/bringe service i en radius af 20 kilometer. I dette tilfælde er det en forudsætning at bilen er kasko forsikret, samt at kunden giver tilladelse til, at værkstedet må føre bilen. Vi afhenter bilen på din adresse og leverer den igen, når den er klar. Du sparer både tid og besvær.

Vi udlejer gode personbiler og varevogne til lave priser. Priserne starter fra kun 249 kr per dag. Kontakt os og hør mulighederne.

På værkstedet er vi alle uddannede automekanikere og automontører. Indehaveren Ertugrul Gultekin har meget erfaring med på bagagen, og er fuldt ud indstillet på at give dig en ærlig og kompetent service. Han er også medstifter og driftleder hos BeeOrganic som sælger råhonning, propolis og økologisk kosttilskud produkter.

Vi er åbne for både ros og kritik; gerne på mail info@multicarservice.dk

Indehaver: Ertugrul Gultekin

Værksted: Martin Sørensen

Værksted: Thomas Ihler

Udtalelser og anmeldelser