Profil

Vi er et frit autoværksted, som er specialiseret indenfor flere områder; blandt andet dækservice, el fejlfinding, motor reparation, pladearbejde og klargøring. Vi er en del af Liqui Moly Proline Center. Med vores erfaring, servicere og reparerer vi alle bilmærker. Du beholder desuden en eventuel fabriks garanti. Med hensyn til indkøb af reservedele osv, er vi helt uafhængige af mekanikerkæderne, hvilket kommer os til gode. Vi har muligheden for at købe ind, hvor vi kan få mest kvalitet for pengene. Timeprisen er kun 495 kr. inkl moms og miljøafgift. Vi har værktøjet og den rette indstilling som bidrager til det gode serviceniveau. Der er desuden løbende kvalitetskontrol på værkstedet.

Vi er miljøbevidste. Alt vores udstyr og maskiner er energibesparende modeller.

Branchen er desværre præget af usikkerhed og tvister. Skal bilen være hos os i en længere periode, får du ligeledes en reel service. Vi påbegynder fx ikke ekstra arbejde, uden din accept. Vi skal i fællesskab eliminere alt hvad der hedder “ubehagelige overraskelser”. Tilfredse kunder og glade medarbejdere er yderst vigtig for os, hvilket er nøgleordet for vores succes – nu og fremover.

Vi tilbyder gratis lånebil samt rengøring af din bil. Betingelsen er at du har købt for 5000,- eller hvis du har haft en skadesag hos os. Derudover er der mulighed for hente/bringe service. I dette tilfælde er det en forudsætning at bilen er kasko forsikret, samt at kunden giver tilladelse til, at værkstedet må føre bilen. Vi afhenter bilen på din adresse og leverer den igen, når den er klar. Du sparer både tid og besvær.

I samarbejde med One2move udlejer vi gode biler og varevogne til lave priser. Det er både på dagsbasis og måneds leje. Priserne starter fra kun 249 kr per dag. Kontakt os og hør mulighederne.

Indehaveren Ertugrul Gultekin har meget erfaring med på bagagen, og er fuldt ud indstillet på at give dig en ærlig og kompetent service. Vi har gode bedømmelser på Google og Trustpilot.

Vi er åbne for både ros og kritik; gerne på mail info@multicarservice.dk

Indehaver: Ertugrul Gultekin

Værksted: Martin Sørensen

Værksted: Marian Ovidiu

Klargøring: Dan Poulsen

© 2019 MultiCar - CVR 38051482 - Hobrovej 365, 8920 Randers NV