Vil du selv skrue i bilen?

Er du gør-det-selv typen der godt kan lide at skrue i bilen? Så er der penge at spare ved at udføre reparation og vedligeholdelse selv. Det kræver dog en teknisk forståelse og noget fingersnilde, at udføre de fleste opgaver. Ikke mindst skal man have det nødvendige værktøj – og særligt ved nogen typer af reparationer, skal man have special værktøjer. Det er ikke anderledes end at udføre tømrer eller murer arbejde derhjemme.

Hvilke typer opgaver der typisk er beregnet til GDS

Er du en gør-det-selv mekaniker? 

Man kan med fordel udskifte hjul, batteri, viskerblade uden at det bliver for avanceret. Man skal stadig have lidt teknisk forståelse, men det er ret ligetil.

Det er også muligt at udføre lette reparationer som udskiftning af kilerem, generator, udstødning osv hjemme i garagen. Har du en lift, er det endnu bedre.. 

Hos Multi Car Service tilbyder vi billig autoservice. Såfremt du vil have et tilbud på din næste service eller reparation, skal du være velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du indhente information og guides til de forskellige reparationer og udskiftninger. Husk at det kun er vejledende og varierer fra bilmodel til bilmodel:

Udskiftning af generator

Udskiftning af kilerem

Udskiftning af motor

Udskiftning af gearkasse

Udskiftning af gearkasse olie

Udskiftning af dyser

Udskiftning af egr ventil

Udskiftning af turbo

Udskiftning af kabinefilter

Udskiftning af luftfilter

Udskiftning af hjulleje

Udskiftning af støddæmper

Udskiftning af fjeder

Udskiftning af ac kondensor

Reparation af generator

Reparation / rensning af dyser

Regenerering af partikelfilter